• Zepterra

Životni sklad se piše ZepTerra

Updated: Nov 18, 2020

Novi stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu .


Novi stambeno-poslovni kompleks, ZepTerra, biće smešten u bloku 65, uz Bulevar heroja sa Košara i Ulicu Tadije Sondermajera. Karakterisaće ga sofisticirano dizajnirani stanovi sa obiljem prirodnog svetla, dvoetažne podzemne garaže i raskošne zelene površine, u kojima će budući stanari naći svoju oazu mira.


Izgradnja kompleksa koji će odisati spojem tradicije, porodičnih vrednosti i moderne arhitekture, počeće početkom leta. U prvoj fazi, u prodaji će biti 227 stanova – od dvosobnih do petosobnih struktura, opremljenih materijalima vrhunskog kvaliteta, kao što su visokokvalitetne pločice renomiranog inostranog proizvođača, višeslojni parketi, ali i najnovijom tehnologijom koja će omogućiti lako i jednostavno uvodjenje smart home sistema.


Izuzetni kvalitet i komfor stambeno-poslovnog kompleksa ZepTerra potpisuje  investitorska kompanija Yihai Properties Group iz Hong Konga. Ekskluzivni zastupnik prodaje je vodeća konsultanska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

93 views0 comments

Recent Posts

See All

Copying, downloading for advertising purposes or any other misuse of the material on the zepterra.rs site is prohibited.

All rights reserved by investor